انتخاب بهترین مواد برای درب آپارتمانی

بهترین مواد درب آپارتمانی

درب‌های آپارتمانی امنیت هر ساختمانی را تأمین می‌کنند. نصب درب‌های باکیفیت علاوه بر افزایش ارزش خانه‌ی شما، بر جذابیت بصری آن نیز می‌افزاید. با این حال، کیفیت درب‌ها به نوع متریال آن‌ها بستگی دارد. قبل از شروع جستجوی درب ورودی جدید، مهم است که گزینه‌های موجود را محدود کرده و بدانید که از نظر طراحی، عملکرد حرارتی، امنیت، کاربرد و بودجه به چه چیزی نیاز دارید. این پارامترها به نوبه خود به تعیین نوع متریال درب کمک خواهند کرد.

بهترین مواد درب‌ آپارتمانی کلید امنیت و زیبایی ساختمان

با برخی از رایج‌ترینو بهترین متریال‌ و مواد درب آپارتمانی مورد استفاده در ساخت درب آشنا شوید:

چوب

چوب به دلیل زیبایی ذاتی و قابلیت شخصی‌سازی، در طول تاریخ همواره متریال اصلی ساخت درب‌ها بوده است. از انواع رایج چوب می‌توان به چوب درختان افرا، ماهون، بلوط، راش و صنوبر اشاره کرد. برای افزایش زیبایی این نوع درب‌ها می‌توان از رنگ‌آمیزی بر روی آن‌ها استفاده نمود. همچنین، تولیدکنندگان قادرند چوب را با هر اندازه‌ای متناسب با ورودی ساختمان شما شکل دهند. با این وجود، قرار گرفتن مداوم در معرض شرایط آب و هوایی شدید می‌تواند در نهایت باعث فرسودگی چوب شود. فرسودگی مکرر به معنای لزوم جایگزینی دوره‌ای درب‌های چوبی است. چوب انتخابی عالی برای هر دو ملک مدرن و کلاسیک است. این متریال با استحکام و دوام فوق‌العاده، همچنین دارای عایق حرارتی بسیار خوبی است. می‌توان گفت، ذات طبیعی یک درب چوبی از نظر زیبایی ظاهری از سایر انواع متریال پیشی می‌گیرد. به لطف روش‌های تولید مدرن، نگهداری درهای چوبی به حداقل رسیده است.

فایبرگلاس

اگرچه درب‌های چوبی همچنان محبوب هستند، بسیاری از درب سازان چوب را با فایبرگلاس جایگزین کرده‌اند. دلیل محبوبیت فایبرگلاس، جذابیت و دوام این متریال است. علاوه بر این، برخلاف چوب، درب‌های فایبرگلاس با گذشت زمان دچار تاب‌خوردگی یا بادکردگی نمی‌شوند.

یو پی وی سی یا وینیل

درب‌های وینیل یا یو پی وی سی (UPVC)، انتخابی محبوب برای بسیاری از ادارات و خانه‌ها هستند. این درب‌ها در برابر زنگ‌زدگی مقاوم بوده و بسیار بادوام‌اند. علاوه بر این، یو پی وی سی متریالی بسیار مستحکم است که می‌تواند در برابر آتش‌سوزی مقاومت کرده و موجب عایق‌بندی حرارتی اتاق‌ها شود. همچنین، اگر در منطقه‌ای پر سر و صدا سکونت دارید، درب‌های یو پی وی سی انتخابی ایده‌آل هستند؛ زیرا برخی از انواع این درب‌ها می‌توانند از نفوذ صدا جلوگیری کنند.

فولاد

اگر امنیت اولویت اصلی شماست، درب‌های فولادی را برای دستیابی به حداکثر امنیت انتخاب کنید. درب‌های فولادی مستحکم هستند و دارای عایق داخلی برای بهبود بهره‌وری انرژی می‌باشند. همچنین، این نوع درب‌ها در برابر شرایط آب و هوایی مقاوم بوده و نگهداری از آن‌ها نیازمند صرف هزینه و تلاش اندکی است. با وجود این، درب‌های فولادی، به‌ویژه در مناطق با شرایط آب و هوایی نامناسب، مستعد خراشیدگی و فرو رفتگی هستند. همچنین، در صورت فرو رفتگی درب فولادی، اغلب مجبور به تعویض کل درب خواهید شد.

آلومینیوم

اگرچه آلومینیوم بیشتر در درب‌های ورودی حیاط‌خلوت یا درب‌های ضد طوفان کاربرد دارد، برخی افراد از آن در درب‌های ورودی استاندارد نیز استفاده می‌کنند. با این حال، اگر می‌خواهید از درب‌های آلومینیومی برای درب ورودی اصلی استفاده کنید، ممکن است مجبور به سفارش ساخت آن‌ها شوید. درب‌های آلومینیومی بسیار مقاوم بوده و به راحتی زنگ نمی‌زنند. علاوه بر این، اکثر تولیدکنندگان برای درب‌های آلومینیومی ضمانت‌های طولانی‌مدت ارائه می‌دهند. آلومینیوم فلزی مستحکم، کم‌نگهدار و با مهندسی دقیق است. علاوه بر این، می‌توان آن را با پوشش پودری به هر رنگ درآورد تا ظاهری چشمگیر برای خانه‌های مدرن ایجاد کند. درب‌های ورودی آپارتمان آلومینیومی از نظر عملکرد حرارتی امتیاز بالایی کسب می‌کنند و به دلیل پر شدن هسته‌ی پنل درب با عایق، از خاصیت عایق‌بندی فوق‌العاده‌ای برخوردار هستند.

کامپوزیت

درب‌های کامپوزیت ترکیبی از پلاستیک، چوب و مواد عایق هستند. مزیت اصلی درب‌های کامپوزیت، عایق‌بندی حرارتی عالی آن‌ها است. علاوه بر این، اکثر درب‌های کامپوزیت می‌توانند در برابر شرایط آب و هوایی شدید مقاومت کنند، بنابراین این درب‌ها برای تمامی شرایط آب و هوایی ایده‌آل هستند. همچنین می‌توانید درب‌های کامپوزیت را برای شبیه‌سازی به درب‌های چوبی رنگ‌آمیزی کنید. درب‌های کامپوزیت در طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها نیز موجود می‌باشند. با این حال، درب‌های کامپوزیت اغلب گران‌قیمت هستند. دلیل اصلی این گرانی، فوم‌های عایق پیچیده‌ای است که بخشی از این درب‌ها هستند.

شیشه

درب‌های شیشه‌ای اغلب در ساختمان‌های تجاری برای به حداکثر رساندن نفوذ نور طبیعی مورد استفاده قرار می‌گیرند. زمانی که دفتری از نور طبیعی بیشتری بهره‌مند شود، آن کسب و کار می‌تواند در هزینه‌های برق صرفه‌جویی کند. علاوه بر این، بهره‌مندی از نور طبیعی به دلیل داشتن ویتامین D، منجر به بهبود بهره‌وری و روحیه کارکنان می‌شود، همچنین با استفاده از متریال شیشه، اغلب ظاهر اداره‌ شما شیک‌تر و حرفه‌ای‌تر به نظر خواهد رسید. اگرچه شیشه در فضاهای تجاری رایج است، برخی افراد از این متریال در مناطق مسکونی نیز استفاده می‌کنند. برخی از جدیدترین طرح‌های خانه به شدت بر استفاده از درب‌های شیشه‌ای تکیه دارند. شیشه به دلیل مقاومت در برابر خوردگی یا زنگ‌زدگی بر خلاف سایر متریال‌ها، مورد انتخاب افراد قرار می‌گیرد. علاوه بر این، درب‌های شیشه‌ای نیازمند نگهداری، تعمیر و تمیزکاری آسان هستند.
معایب اصلی درب‌های شیشه‌ای، ترک خوردن یا فرورفتگی است. در چنین مواردی، ممکن است مجبور به تعویض کل درب شوید.

تاثیر همزمان بودجه و نوع متریال

همانطور که در مورد هر عنصری از خانه شما صدق می‌کند، بودجه و نوع متریال با هم ارتباط تنگاتنگی دارند. یو پی وی سی (UPVC) از نظر قیمت در گزینه‌های مقرون به صرفه قرار می‌گیرد، در حالی که چوب‌های سخت و آلومینیوم گزینه‌های گران‌قیمتی هستند. انتخاب متریال همچنین بر خواص حرارتی تأثیر می‌گذارد، بنابراین هنگام انتخاب، توجه به مقدار U (مقدار عایق) و رتبه‌بندی درزبندی نیز حائز اهمیت است.

سخن پایانی

انتخاب نهایی بهترین مواد برای درب آپارتمانی ورودی منزل شما به اولویت‌های شما بستگی دارد. در نظر بگیرید که چه بودجه‌ای در اختیار دارید، چه سطحی از امنیت برای شما مهم است، به دنبال چه نوع ظاهری هستید و درب در چه شرایط آب و هوایی قرار خواهد گرفت. با در نظر گرفتن این عوامل و بررسی مزایا و معایب هر متریال، می‌توانید بهترین انتخاب را برای درب ورودی منزل خود داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید