تفاوت در طراحی داخلی سبک مدرن و معاصر

تفاوت طراحی داخلی سبک مدرن و معاصر

وجود سبک های زیاد برای طراحی داخلی همیشه یکی از پیچیدگی های عموم مردم برای انتخاب و استفاده به عنوان یک سبک بوده است. قطعا دو سبک معاصر و مدرن از سبک های محبوب میباشد اما به دلیل وجود شباهت ها و ویژگی های به تقریب نزدیک به هم، گاهی در تمایز بین آن ها ممکن است مشکلاتی به وجو بیاید که البته این دو سبک تفاوت هایی نیز دارند، در این مقاله قصد داریم به معرفی سبک معاصر و مدرن در دکوراسیون داخلی بپردازیم تا بتوانید به راحتی سبک مورد علاثه خود را انتخاب و ایجاد کنید. تا انتهای این مقاله همرا ما باشید.

سبک مدرن چیست؟

در طراحی داخلی سبک مدرن در اوایل قرن بیستم به عنوان سبک های تزیینی و پر زرق و برق ظهور کرد و اما حال این سبک بر پایه سادگی، زیبایی و کارایی بنا شده است و از ویژگی های بارز آن میتوان به متریال چوبی، خطوط صاف و مینیمالیستی، رنگ های روشن و شاد اشاره نمود.

سبک معاصر چیست ؟

این نوع سبک، سبک معاصر در دکوراسیون داخلی به سبکی گفته میشود که دائما در حال تغییر و تحول میباشد، این سبک از جدید ترین ترند ها و نوآوری ها در طراحی و متریال استفاده میکند و در همه حال به دنبال ایجاد فضایی مدرن و شیک میباشد.

شباهت های بین سبک مدرن و معاصر

  • هر دو سبک مدرن و معاصر زیبایی و شیک بودن طراحی داخلی را در سبک مینیمالیست بودن میبینند
  • دارای نقشه آزاد برای سبک خود هستند
  • خطوط صاف را در طراحی داخلی خود ترویج و مهم میدانند

تفاوت های طراحی داخلی سبک مدرن و معاصر 

  • خطوط

سبک مدرن از خطوط صاف و هندسی استفاده میکند اما سبک معاصر از خطوط صاف و منحنی.

  • رنگ ها

در سبک مدرن از رنگ های خنثی بیشتر استفاده میشود اما در سبک معاصر از رنگ های خنثی و جسورانه.

  • متریال

متریال بکار رفته در سبک مدرن مواد طبیعی و حضور فلز و شیشه در کنار متریال چوبی دیده میشود، سبک معاصر متریال مصنوعی و طبیعی را باهم استفاده میکند.

  • فضا

فضاهای باز و بدون شلوغی امضای کار سبک مدرن میباشد در حالی که فضاهای کاربردی و انعطاف پذیر مورد استفاده سبک معاصر میباشد.

کدام سبک مناسب چه افرادی میباشد؟

با توجه به اینکه سبک مدرن در دوران قرن بیستم بوده کسانی که سبک های ساده زیستی و مینیمالیستی را میپسندند و علاقه به نظم در دکوراسیون خود دارند سبک مدرن بهترین گزینه برای آن ها میباشد، در حالی که سبک معاصر برای افرادی بیشتر مناسب میباشد که تمایل دارند بر اساس مد و فناوری روز عمل کنند و تنوع و پویایی را در اولویت کار خود قرار میدهند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید