هومن بالازاده کارشناس ارشد معماری از دانشگاه تبریز بنیانگذار و مدیر اجرایی گروه طراحی هوبا (HOOBA) متولد سال ۱۹۷۸ (1357) است. وی در سال ۲۰۰۳ مدرک کارشناسی ارشد معماری را کسب کرده و به مدت دو سال در شرکت شیردل و همکاران فعالیت داشته است. بالازاده در سال ۲۰۰۷ با هدف توسعه پروژهها با هماهنگی با ویژگیهای فرهنگی و جغرافیایی محل، گروه طراحی هوبا را تأسیس کرد تا هر پروژه یک سکوی جدید برای تحقیق و بررسی شود. این دفتر بر روی مسائل مختلفی از قبیل نور، رنگ، ارتباط میان معماری و شهر، مواد ساختمانی، معماری ایرانی و غیره تمرکز داشته است. با استفاده از روشها و فنون طراحی نوین و فناوریهای ساخت پیشرفته، گروه طراحی هوبا تلاش میکند تا پروژههایی ایجاد کند که پایدار و مقرون به صرفه باشند. در گروه طراحی هوبا، یکی از معیارهای اصلی طراحی ایجاد تناسب بین کل و اجزا است. پروژههای طراحی شده توسط هومن بالازاده توسط سازمانهای مختلف ملی و بینالمللی تحسین شدهاند.
کارشناسی ارشد هومن بالازاده در دانشگاه معماری تبریز
اساتید خوب آن روزهای دانشگاه تبریز از قبیل رضا دانشمیر نیز در شکلگیری بینش معمارانهی وی بیتأثیر نبودند. او از همان دوران دانشجویی، آثار «بهرام شیردل» را از طریق کتابها و مجلههای معماری دنبال مینمود؛ این رهگیری سرانجامی جالب داشت و آن این بود که در سال پنجم دانشگاه وقتی بهطورتصادفی در کتابخانهی دانشگاه تبریز با شیردل مواجه شد، توانست راه خود را جهت ورود به دفتر وی هموار نماید؛
دفتر شخصی خودش را در سال 1387 تأسیس نمود که تاکنون برندهی جوایز متعدد معماری داخلی و خارجی گردیده است؛ از مهمترین ویژگیهای آثار او میتوان به نگاه سرشار از هنر و موشکافانه به عناصر و ساختمایههای معمارانه اشاره نمود. وی در طول سال های فعالیت حرفه ای خود بیش از 60 پروژه در ایران و سایر کشورها طراحی و اجرا کرده است. از کارهای برجسته او می توان به ساختمان اداری ولیعهدی، کافه اسپریس، کارخانه ریسندگی و بافندگی احسان پود و … را نام برد.
جوایز بیشمار هومن بالازاده
- مقام دوم، جایزه معمار، ۱۳۸۶ (برای کارخانه نساجی احسان پود)
- مقام اول، جوایز طراحی داخلی ایران، ۱۳۸۶
- رتبه اول، اولین جایزه طراحی نما (هویت معماری ایرانی)، ۱۳۸۷
- مقام سوم، دومین جایزه طراحی داخلی ایران، ۱۳۸۸
- مقام اول، سومین جایزه طراحی داخلی ایران، ۱۳۸۹
- مقام دوم، جایزه معمار، 1392.
- مقام اول، جایزه طراحی داخلی ایران، ۱۳۹۲
- مقام پنجم، مسابقه گروه شار، ۱۳۹۲
- مقام دوم Persian Standard Farctory 1392
- تقدیر از طرح برگزیده، باغ خسرو شاهی، ۱۳۹۲
- رتبه اول, جایزه معمار 1398 ، گروه عمومی، سال
- رتبه اول، جایزه معمار 1399 ، پروژه اداری و نمایشگاه کارخانه آپتوس
- رتبه دوم: جایزه معمار 1400، ساختمان اداری – تجاری هیترا
- «فهرست کوتاه» در جایزه طراحی داخلی WAF, 2012
- مقام اول، جوایز طراحی داخلی ایران، ۲۰۱۴
- مقام اول، جایزه 2A آسیا، ترکیه، ۲۰۱۵
- مقام اول، جایزه Architizer A+، نیویورک، ۲۰۱۵
- فهرست کوتاه، جایزه آجر، اتریش، ۲۰۱۶
- ساختمان اداری مرکزی کهن سرام، جایزه اصلی معماری: برنده، ایالات متحده آمریکا، 2020
- ساختمان اداری مرکزی کهن سرام، Dezeen: فهرست کوتاه، بریتانیا، 2020
- ساختمان اداری مرکزی کهن سرام، طراحی خلاق: نامزد، فرانسه، ۲۰۲۱
- برنده جایزه Architizer + A، ایالات متحده آمریکا، ۲۰۲۱
- ساختمان اداری مرکزی کهن سرام، AˈDesign: طلا، ایتالیا، ۲۰۲۱
- شورم کارخانه بتن آپتوس، WAF: فهرست کوتاه، پرتغال، 2021
- ساختمان اداری مرکزی کهن سرام، WAF: فهرست کوتاه، پرتغال، 2021
- ساختمان اداری مرکزی کهن سرام، RIBA: جایزه تعالی، بریتانیا، 2021
- شورم کارخانه بتن آپتوس، Architizer + A: فینالیست، ایالات متحده آمریکا، ۲۰۲۱
- ساختمان اداری شریف، Architizer + A: فینالیست، ایالات متحده آمریکا، ۲۰۲۱
- شورم کارخانه بتن آپتوس، Dezeen: فهرست بلند، بریتانیا، ۲۰۲۱
- ساختمان اداری شریف، Dezeen: فهرست بلند، بریتانیا، 2021
- ساختمان اداری مرکزی کهن سرام، آجر: فهرست کوتاه، بریتانیا، ۲۰۲۱
آثار هومن بالازاده
- ساختمان اداری ماهواره سامان
- معماری ساختمان مسکونی توحید
- معماری ساختمان اداری تجاری هیترا
- معماری ساختمان اداری شریف
- طراحی دفترکار و شوروم کارخانه بتن آپتوس
- طراحی نمای ساختمان اداری کهن سرام
- طراحی آپارتمان ازگل، گروه طراحی هوبا
- طراحی کافی شاپ M Coffe
- طراحی دکوراسیون داخلی فروشگاه شیرینی Tart Sweet
- معماری مجتمع چند منظوره شمس الضیافه
- معماری ساختمان اداری s&h
- طراحی ساختمان اداری و مرکز خرید فیروزه
- معماری برج بلند دبی، پارکZABEEL
- معماری هتل مرجان کیش
- معماری و طراحی داخلی مرکز خرید ونک
- طراحی ساختمان مسکونی زعفرانیه
- معماری ساختمان مسکونی نیاوران
- معماری هتل و مرکز خرید کیش
- معماری کارخانه پارسیان
- طراحی داخلی مجتمع مسکونی کامرانیه
ساختمان اداری ماهواره سامان
ساختمان ادرای ماهواره سامان با معمار مسئول هومن بالازاده یک پروژه نیمه کار در پارک پردیس فناوری بود که توسط یک گروه معماری از طرح و اسکلت اولیه خود دور شده بود؛ این ساختمان به معماران طراحی هوبا برای به اتمام رساندن پروژه پیشنهاد شد تا با ایده جدید یعنی ایجاد پتانسیل های جدید با فکر دیگری برای پروژه برای رسیدن به نتایج همسو، روبه رو شود و مفهوم ساختار و طراحی قبلی خود را در این راستا ارتقا دهد.
با توجه به نیاز های کارفرما فضاهای جدیدی به عنوان یک ساختمان مشترک جدید به اسکلت موجود اضافه شد. یکیدیگر از دستاوردهای این سیاست طراحی، ایجاد فضای خالی بین پروژه میباشد تا مرزی بین طرح موجود و قبلی و قطعات اضافی ایجاد شده و پس از آن برای رعایت معیارهای طراحی اولیه ایجاد شود. لایه بندی سطوح شفاف داخلی در این پروژه، بین راهروها، مناطق عمومی و فضای کاری بین دو لایه بیرونی نما ارتباط بصری ایجاد کرده را به طور همزمان در محورهای عمودی و افقی فراهم می کند.
- سال: ۲۰۲۲
- مساحت: ۶۵۰۰ متر مربع
- معماران: طراحی هوبا
- گروه طراحی هوبا آرش مظفری | دفتر EMA
معماری ساختمان مسکونی توحید
معماری ساختمان مسکونی توحید با طراحی هوبا در شهر تهران و در بافت مسکونی بیشتر از ساختمان های به هم چسبیده و متراکم تشکیل شده است. یکی دیگر از ضمیمه های سبز و پایدار به ساختمان توحید، بام سبزی است که در ماژول هایی از باغ های خوراکی برای استفاده ساکنان شکل گرفته است. حفره های موجود در سطوح زیرزمینی نفوذ نور خورشید را میسر کرده اند و جو این فضاهای با کیفیت پایین را تقویت کرده است. طراحی پله ها در نمای جلویی این ساختمان جزئ اولویت ها بوده و استفاده از مصالح متنوع در این پروژه باعث به حداقل رساندن فضای هماهنگ در مناظر شهری شده است. بنابراین در تمام قسمت های نمای ساختمان، از آجرهای سنتی با آجرهای لعابدار سبز-آبی روی فلاور باکس استفاده شده است.
- سال: ۲۰۲۰
- مساحت: ۳۰۰۰ متر مربع
- معماران: طراحی هوبا
- معمار مسئول: هومن بالازاده
- تیم طراحی: هوبا داوود رئیسی، علیرضا باقری، مونا رضوی
معماری ساختمان اداری تجاری هیترا
ساختمان اداری هیترا در تقاطع دو خیابان اصلی در محله ولنجک تهران واقع شده. این پروژه ۱۵ درصد اختلاف ارتفاع دارد و طبقات بالای همکف ساختمان به واحدهای اداری اختصاص دارد. این پلتفرم ها با سطوح خیابان در دو طرف ساختمان همسو شدند تا یک میدان شهری بدر فضا ایجاد کنند. یکی از معیارهای اصلی معماری ساختمان تجاری هیترا، بررسی مجدد مورفولوژی یک ساختمان اداری عادی جهت بهبود کیفیت نور طبیعی و دید بدون تغییر مساحت ساخت بهینه ساختمان بود؛ یکی دیگر از معیارها، ایجاد سیستم همگن برای مناطق تجاری و اداری بود.
به دنبال شیب موجود سایت، منطقه تجاری پروژه در سه سطح تشکیل شد. دو ورودی شمال و جنوبی به بخش اداری وجود دارد که هر دو به لابی اداری مجموعه متصل می شوند. علاوه بر این مقیاس ها، پنجره های شیشه ای پیوسته در لایه داخلی دو پوسته باعث ورود نور خورشید به واحدها می شود و در نتیجه باعث کاهش مصرف برق می شود.
- مساحت: ۵۹۶۰ مترمربع
- مساحت زمین: ۹۳۱/۶۱ مترمربع
- سال آغاز: ۱۳۹۳
- سال اتمام: ۱۴۰۰
- جوایز کسب شده: رتبه ی اول جایزه ی معمارى ايران ١٤٠٠
معماری ساختمان اداری شریف
موقعیت طراحی پروژه در کنار یک پارک محلی و در فاصله ای نزدیک از پارک محله طرشت قرار دارد. فضاهای سبز در نمای ساختمان باعث ایجاد یک محیط یکنواخت در مقیاس شهری می شود. علاوه بر این، اتصال دو جاده دسترسی در دو طرف ساختمان یک میدان شهری را در داخل ساختمان ایجاد می کند. تناقض و ترکیب دنیای واقعی با طراحی هوشمندانه و نرم افزاری فضایی منحصر به فرد به پروژه بخشیده است؛ ترکیب بلوک های آجری قدیمی و فناوری طراحی نرم افزار منجر به تشکیل یک صفحه آجری هوشمند شده است که کل نمای ساختمان را تشکیل می دهد.
شفافیت، حساسیت و اتصال این طرح به دنیای خارج و چندرسانه ای بودن از ویژگی های عصر الکترونیک است. این پروژه سعی دارد تا تفکر هوشمندانه و متناسب بین موضوعات متناقض ایجاد کند تا مجموعه ای پیشگام در صنعت الکترونیک معرفی شود.
- سال: ۱۳۹۹
- مساحت: ۹۰۰ متر مربع
- معماری:معماری هوبا
- مدیر ساخت: محسن آگاهی مند
- مدل سازی سه بعدی: مهران علی نژاد
طراحی دفترکار و شوروم کارخانه بتن آپتوس
این پرژه شامل طراحی بخش بیرونی، داخلی شوروم و بخش اداری کارخانه تولید بلوک بتونی آپتوس می باشد که در اطراف کرج قرار دارد؛ معیارهای اصلی طراحی این پروژه ایجاد یک الگو بین فضای سبز و محیط ساخته شده بود. مسئله دیگر در مورد تحولات محیط، ارائه راه حل ساخت و ساز با هزینه کم بود که با آخرین استانداردها نیز مطابقت داشته باشد. بر اساس معیارهای طراحی اولیه، حجم ساختمان ایجاد شده همزمان نمای بیرونی و داخلی را تشکیل می دهد و رابطه لایه ای بین فضای داخلی و خارجی شکل گرفت. این پروژه می توانست الگوی ساده ای را برای این بافت شهری تعریف کند که نه تنها مقرون به صرفه است، بلکه رابطه بین محیط ساخته شده و فضای سبز را نیز افزایش می دهد.
- سال: ۱۳۹۹
- مساحت: ۳۲۰ مترمربع
- معماری: دفتر هوبا طرح
- معمار مسئول: هومن بالازاده
- اجرا: احسان لسانی
طراحی نمای ساختمان اداری کهن سرام
برای طراحی این پروژه طبق گفته های معمار هومن بالازاده آجری خاص وم نحصر به فرد توسط کهن سرام طراحی و تولید شده بود. همکاری و ارتباط خوب میان دفتر معماری هوبا و تولید کننده منجر به طراحی و اجرای یک ساختمان جذاب شد که جهت ایجاد یک مدول مخصوص، به ترکیب آجر و شیشه می پردازد. در نمای این ساختمان از آجرهای منفذ دار استفاده شده است که در نما یک الگوی هندسی ایجاد می کنند و این الگوهای هندسی به واسطه ی شکاف پنجره هایی به صورت اکاردئونی از هم دیگر جداسازی شدند. این متریال به کار رفته علاوه بر نما بخشیدن به عنوان عایق حرارتی، و همچنین فینیشینگ نمای داخلی و بیرونی عمل می کند.
- سال: ۱۳۹۸
- مساحت زمین: 213 متر مربع
- معماری: هوبا
- مدل سازی: مهران علی نژاد
- نور پردازی: شرکت فاد
آپارتمان ازگل
این پروژه درمنطقه ازگل تهران ساخته و سه وجه شمالی، جنوبی و شرقی در نمای بیرونی دارد، این طرح معماری شامل یک سطح دوبلکس و واحد مهمان در طبقه اول می باشد. هدف اصلی پروژه گسترش فضای باز و نیمه باز در داخل ساختمان و افزایش تهویه و نور طبیعی بود. یکی دیگر از هدف های مهم این پروژه طراحی منعطف و کارآمد بالکن اصلی، در ارتباط با فضای داخلی و خارجی بود. عرض آپارتمان ازگل به سه بخش تقسیم میشود که فضای داخلی را سامان دهی می کند. بالکن نیمه باز در بخش میانی طرح قرار میگیرد و تمامی گردش های عمودی در یک بخش میباشد. در این ساختمان همچنین آجر سنتی به عنوان متریال پایه، در نمای ساختمان استفاده شد و در بخشی از نما آجر ها به صورت مورب قرار گرفتند تا نور بهتر به فضای داخلی بتابد.
- سال: 1397
- مساحت زمین: 300متر مربع
- معماری:استودیو طراحی هوبا
- گروه طراحی: هومن فعالی، مونا رضوی
کافی شاپ M Coffe
یکی از طرح های شاخص مانند کافه اسپیرس کافه ای جوان پسندانه و سرشناس تهران میباشد، این کافه با ابعاد و فضای کوچک یک طراحی چالشی داشت که از دغدغه های ئبزرگ کارفرما محسوب می شد، در طراحی این پروژه، نه تنها باید الگو دکوراسیون و متریال باهم هماهنگ می شد بلکه باید دیزاینی منحصربه فرد طراحی می شد که تنها مختص کافی شاپ Coffe M باشد. اما با گذشتن از چالش های مهم این پروژه یعنی طراحی فضا برای ظرفیت نزدیک 40 نفر، ارائه یک پرسپکتیو متفاوت در هر نقطه از کافی شاپ، یکسان نمودن و هماهنگی عناصر و ساده سازی طرح با امکانات موجود در آخر پروژه با موفقیت در سال 1390 به اتمام رسید.
- سال: ۲۰۱۱
- متراژ: ۵۲ مترمربع
- طراحی: هوبا دیزاین
- معمار مسئول: هومن بالازاده
فروشگاه شیرینی Tart Sweet
این پروژه با هدف یازسازی یک طرح قدیمی یک طبقه ای که کاربری بانک داشته، بوده. این فروشگاه در دوسمت قابل دید میباشد از رنگ های خنثی آبی و کرم در دیزاین آن استفاده شده.
- سال: ۲۰۱۳
- متراژ: ۷۴ مترمربع
- معمار مسئول: هومن بالازاده
مجتمع چند منظوره شمس الضیافه
پروژه چند عملکردی شمس الضیافه که در شهر مشهد قرار گرفته است، با در نظر گرفتن شبکه نظم دهنده و ساختاری یکنواخت در ایجاد فضای پر و خالی طراحی شده است و در حالت کلی هدف بریا خوانا بودن و همگنی پروژه با بخش ها و سایت و شهر است که با تقسیمات مدولار فضای پر و خالی به تناسب رسیدند. هومن بالا زاده با در نظر گرفتن یک سمت در ارتباط با فضاهای شهری و سمت دیگر ساهتمان های مسکونی هتل ارتباط بین این دو عملکرد را از لحاظ کالبدی بیان معماری میداند.
- معماری مجتمع شمس الضیافه
- معمار: هومن بالازاده
ساختمان اداری s&h
چالشی بزرگ برای معماران با وجود ابعاد و فضای کوچک! این ساختمان یا کاربری تجاری جزء پرتردد ترین مناطق کرج میباشد، اما ساخت و معماری آن با چالش هایی روبه رو بود. با توجه به عرض باریک سایت حل این مسئله و ساماندهی داخلی فضاها دغدغه اصلی کارفرما بود؛ اما سطح بیرونی سبب ایجاد یک فضای پویا و همگن شد و برای عابران دیدگاه بی نظیری ایجاد کرد. ساختار سه بعدی سازه علاوه بر دید مختلف از نقاط دیگر شهر، رابطه داینامیکی بصری بر اساس حرکت خورشید و ایجاد سایه های روی حجم پدید آورد، به گونه ای که با توجه به حجم در زمان های مختلف روز سایه های روی ساختمان تغییر می کنند، که این عامل باعث ایجاد متغیر از سایه اندازی در نمای جنوبی و دید شهری پروژه می شود.
- سال: 1394
- مساحت: ۱۲۰۰ متر مربع
- کاربری: اداری
ساختمان اداری و مرکز خرید فیروزه
یکی از مشخصه های اصلی وجود ابعاد طولانی اما باریک بود و دغدغه اصلی دسترسی به نور طبیعی در واحد های داخلی بود. وجود حیاط به عنوان نما سازی و ورودی اصلی شروع پروژه میباشد و توسط توده تخیلی تا حیاط داخلی امتداد داشت. در نمای ساختمان از آجر ها با لعاب سرامیکی آبی استفاده شد و توسط بلوک های بین آن افزایش گرما را میتوان کنترل کرد.
- مساحت: ۹۵۰۰ متر مربع
- کاربری: اداری، تجاری
- معمار: هومن بالازاده
- موقعیت: ایران، کرج
برج بلند دبی، پارکZABEEL
به عنوان یکی از جاذب ههای گردشگری دبی در منقطع زعبیل واقع شده است. که دارای چندین بخش مختلف میباشد و با معماری هومن بالازاده این بخش ها با پله بهم مرتبط میشوند. این پارک در یک سمت بین الکرمه و سمت دیگر به مرکز تجارت دسترسی دارد و در شمال و جنوب منطقه بین خیابان های شیخ راشد و شیخ زاید دبی دید بصری جذابی برای عابران خلق نموده.
- مساحت: 50 هکتار
- معمار: هومن بالازاده،نیوشا میرزایی
- موقعیت: امارات، دبی
هتل مرجان کیش
این پروژه یک هتل 5 ستاره در سواحل غربی کیش با الهام گرفتن از معماری فارسی و شکل کلی یک مخزن آبی سنتی میباشد، یکی از چالش های مهم آب و هوای مطقه بود که با توجه به رطوبت و گرمای زیاد دغدغه کنترل گرما و نفوذ نور خورشید برای طراحان و معمارن ایجاد شده بود و به منظور حل این مشکل سایه های پنجره با نقوش فارسی در نمای جنوبی اجرا شد.
- مساحت: 15000 متر مربع
- معماری هتل مرجان کیش
- کاربری: اقامتی ، تفریحی
مرکز خرید ونک
این پروژه در خیابان ولیعصر واقع شده است که ایده اصلی ایجاد پلاك عمومی از طریق ساختمان به عنوان ادامه پیاده رو یکی از معیار های پروژه بود. ایده حجمی پروژه افزایش دادن نمای بیرونی ویترین ها بود که شکل گیری پلاک شهری این ایده را اجرایی نمود. با استفاده از رمپ هایی با شیب کم، مسیر گردش در سه طبقه اول به گونه ای است که خریداران اتوماتیک یا آسانسور به طبقه بعدی میروند. توزیع کاربری این مجتمع بیشتر سمت تجاری بوده تا فضای اداری.
- سال: 1391
- مساحت:۱۵۰۰۰مترمربع
- معماری وطراحی داخلی مرکز خرید ونک
- کاربری: تجاری،اداری
ساختمان مسکونی زعفرانیه
این پروژه به عنوان برج آزاد روی تریبون در محلع زعفرانیه قرار گرفته است. چشم انداز بودن محیط اطراف ساختمان و در عین خال بهینه بودن اسفاده از نور خوزشید جنوبی از بزرگنرین معیار های این پروژه بوده است. مفهوم حجمی به دنبال یک حرکت سیال با شروع از محیط سایت و چرخش برای شکل دادن به حجم ساختمان آغاز شد. هندسه بصری باعث تسهیل تهویه طبیعی و دسترسی به نور خورشید واحدها می شود. به دنبال همین ایده ، منظره اطراف در امتداد سطح می چرخد، و فضایی سبز ایجاد می کند؛ با توجه به حجم زیاد گردشی، شکل ورودی ساختمان به صورت فضای مرکزی باز و لابی در زیر طبقه همکف ایجاد شده است.
- مساحت:۴۰۰۰مترمربع
- موقعیت: ایران،زعفرانیه
- کاربری: مسکونی
ساختمان مسکونی نیاوران
پروژه نیاوران یک برج لوکس ۴۰ طبقه در شمال تهران است. بهینه سازی نمای جنوبی و شمالی و دسترسی نور طبیعی از معیار های اصلی این پروژه بود. این ساختمان شامل ۴ جلد مجزا و هر جلد یک واحد در هر سطح دارد که در بعضی از سطوح به هم متصل می شوند.حفره های ایجادی بین حجم ، فضای سبز را در فضای باز تعریف می کنند. این استراتژی نه تنها محیط سرسبز را خلق و حفظ می کند بلکه تهویه طبیعی بهتری را برای واحدها فراهم می کند.نمای ساختمان دارای شفافیت های متغیر است ، از دیوارهای جامد تا لوسترهای عملیاتی، با توجه به الزامات نور خورشید و نما.
- سال: 1391
- مساحت: 110000 متر مربع
- کاربری: مسکونی
هتل و مرکز خرید کیش
این پروژه با هدف یک نماد برجسته و اتصال دو منطقه مجزا از جزیره کیش، در یک منطقه مناطق در حال توسعه واقع شده است. با یک جرم جامد ساده، هندسه ساختمان با تقاطع دو حفره به صورت U شکل حک شده به حجم، یکی در پایه و یکی دیگر در بالا تشکیل شده است. تقاطع این دو فضای یک فضای جدید را تشکیل داده. نتیجه نهایی پروژه تحت تأثیر شبکه مشبک مداوم در حال رشد از پوسته بیرونی تا قسمت داخلی و همچنین دسترسی به نور خورشید و الگوی سایه گذاری استاندارد میباشد.
- مساحت: 15000 متر مربع
- موقعیت: ایران، کیش
- کاربری: تفریحی، اقامتگاه
کارخانه پارسیان
هدف از این پروژه طراحی الگوی و فرم کارخانه معماری و استاندارد فارسی است. طراحی ایجاد انسجام مکانی بین سایت از اصلی ترین معیارها میباشد. با توجه به این موضوع ، فرایند طراحی با ایجاد یک حجم نمودار که فضای داخلی و خارجی را مشخص می کند، آغاز شد. برای نشان دادن جهت حرکت در جاده های مجاور به سمت کارخانه، از رنگ آبی استفاده شده است. ترکیب رنگ های سفید و آبی روی نما با استفاده از بلوک های بتونی سبک که با لعاب فیروزه ای پوشیده شده، ایجاد شده است. پشت بامی که در این پروژه شامل شده به منظور اجرای همایش ها ، تجمعات تجاری و نمایشگاه ها است.
- سال: ۱۳۹۲
- مساحت: ۹۰۰۰ مترمربع
- کاربری: تجاری
- موقعیت: ایران،کرج
- همکاران طراحی: مینا نامجو، الهام صیفی آزاد،حمید آبدیلو،بهنازکریمی
مجتمع مسکونی کامرانیه
این پروژه با یک چالش بزرگ رو به رو بود که در هر طبقه تعداد ۴ واحد ثابت داشته باشد. این محدوده مساحت هر واحد را تا ۸۵- ۷۰ مترمربع محدود می کند. بنابراین ، هدف اصلی از طراحی، افزایش لایه ای از کیفیت به فضاها بود. این یک پروژه مشترک از چندین مشتری با نیازهای مختلف بود. بنابراین، انتخاب واحدهایی برای اجرای این ویژگی با توجه به میل مشتری صورت میگرفت.
- سال: ۱۳۹۳
- مساحت: ۳۵۰۰ مترمربع
- کاربری: مسکونی
- همکاران طراحی: محسن کاظمیان فرد
- مدیر پروژه: آقای شهراد